Catalunya Diari

Lleida manté les beques menjador de les Escoles Bressol Municipals

La Regidoria d'Educació lliura material a les famílies becades per garantir que els infants es mantinguin actius a casa

L'Ajuntament de Lleida ha anunciat aquest dilluns que reforça l'ajuda a les famílies en la crisi del coronavirus mantenint les beques menjador de les Escoles Bressol Municipals (EBM) durant la Setmana Santa.

Aquesta ajuda va lligada als períodes lectius però la Paeria ha decidit seguir-la oferint aquesta setmana tenint en compte l'excepcionalitat del moment, «en què cal prestar una atenció especial a les situacions de major vulnerabilitat», destaquen.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Lots de material per garantir que els infants facin activitats

A banda d'aquesta mesura, la Regidoria d'Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes ha lliurat a les famílies amb beca lots de material per garantir que els infants facin activitats i s'estimuli la seva creativitat durant el confinament.

Els infants han rebut de les EBM ceres, retoladors, papers de colors, plastilina i adhesius perquè puguin seguir actius aquests dies en què han de quedar-se a casa. Segons la Paeria, les famílies han reaccionat molt bé a la iniciativa i han agraït el material per als infants. Els lots educatius i l'ampliació de les beques menjador per Setmana Santa s'han destinat a 24 famílies usuàries de les EBM que compten amb beca.


Comentaris

envia el comentari