Catalunya Diari

Mor un metge de 63 anys per coronavirus a Lleida

El president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Antoni Sisó Almirall, ha anunciat a través de les xarxes socials la mort

El president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Antoni Sisó Almirall, ha anunciat a través de les xarxes socials la mort del doctor Albert Coll.

Es tractava d'un home de 63 anys que treballava com a metge de família a Os de Balaguer i Castelló de Farfanya i, a la vegada, realitzava guàrdies al CAP de Balaguer. Tanmateix, va treballar durant molts anys a Àger, per tant, era una persona molt coneguda a la comarca lleidatana de la Noguera. Coll es converteix en el primer facultatiu mort per coronavirus a la demarcació de Lleida i les xarxes socials s'han omplert de missatges de condol pel seu traspàs.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un home que estimava la seva professió

El mateix president de la CAMFiC ha dit que era un home que «estimava la seva professió, treballava i rarament se'l sentia protestar». Per la seva banda, des de la secció lleidatana de la CAMFiC han escrit: «Sentit condol a la família i als companys de Balaguer per la pèrdua d'aquest estimat company i gran professional de l'Atenció Primària de Lleida».


Comentaris
MAITE ANDRES RIAU
EL MEU SENTIT PÈSAM, TERE, JORDI I CRISTINA,I FAMÍLIA TOTA.

envia el comentari