Catalunya Diari

Suprimeixen els mercats municipals i fumiguen zones de Lleida per seguretat

La Paeria buidarà i tancarà l'aparcament del Camp d'Esports per si cal posar-lo a disposició del sistema sanitari

Pla mitjà d'una compradora amb mascareta al mercat dels dissabtes de Lleida
Parades d'alimentació més espaiades i amb més vendes al mercat | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida suprimirà aquesta setmana els mercats municipals que es fan dijous al Camp d'Esports i dissabte a l'aparcament de Pardinyes per «seguretat».

Així ho ha anunciat l'alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo, aquest dilluns a través del compte de Youtube de la Paeria. Pueyo explica que la decisió s'ha pres per «evitar qualsevol risc» i perquè es buidarà i tancarà l'aparcament del Camp d'Esports per si cal posar-lo a disposició del sistema sanitari. Pueyo també ha anunciat que es fumigarà amb una solució antisèptica algunes zones de la ciutat «per prevenció» davant l'augment de casos de coronavirus.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'ha reorganitzat l'estructura de la Paeria en cinc àrees

Pueyo també ha explicat que s'ha reorganitzat l'estructura de la Paeria en cinc àrees: finances i administració, Salut, serveis bàsics, Seguretat i Logística. Aquestes àrees les dirigirà alcaldia amb el suport d'un comitè de coordinació. L'alcalde segueix demanant el confinament de la ciutadania per «solidaritat» i recorda que si no es compleix, hi actuaran les forces de seguretat.


Comentaris

envia el comentari