Catalunya Diari

La Urbana ordena el tancament de 95 establiments a Lleida

Tots ells han complimentat l’ordre tret d’una excepció, en què ha calgut aixecar una acta

Cadena i cadenat.
Tothom tancat i barrat a casa. | Arxiu

Agents de la Guàrdia Urbana de Lleida han informat un total de 95 establiments de restauració, bars i cafeteries, de la resolució de la Generalitat, en la qual es disposa que han d'estar tancats al públic, a conseqüència de l'epidèmia del COVID-19, donant-los-hi un termini de 30 minuts per complimentar el tancament, ja que en cas contrari se'ls aixecaria una acta sancionadora.

Els agents han realitzat aquest servei durant el torn del matí, trobant la col·laboració de tots els establiments, tret d'un, en què s'ha procedit en aixecar una acta per l'incompliment de la resolució, i que posteriorment també ha tancat.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Els Mossos i el SEM controlen l'entrada de cotxes per l'AP-2 al Segrià

Els Mossos, ajudats per membres del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han habilitat aquesta tarda controls d'entrada a Catalunya a l'autopista AP-2, a l'altura de la comarca lleidatana de Segrià i a l'estació de l'AVE a Barcelona.

Els Mossos han informat d'aquesta acció amb un missatge a les xarxes socials, en què precisen que aquests controls busquen «garantir que es compleixen les indicacions de reduir la mobilitat» davant la pandèmia del coronavirus COVID-19.

Comproven l'estat dels passatgers dels vehicles

En els controls, els Mossos comproven l'estat dels passatgers dels vehicles, i si detecten que algun d'ells presenta símptomes de contagi pel coronavirus, és atès pels sanitaris del SEM i informat «que no pot fer el que fa i que el millor és que torni a casa».

Els efectius de la policia catalana desplegats a l'arribada dels trens AVE a l'estació de Sants de Barcelona, ​​ajudats també per sanitaris del SEM, realitzen la mateixa tasca per «evitar la propagació de virus», segons les mateixes fonts. D'altra banda, el Departament de Salut ha informat que aquest dissabte s'han confirmat vuit nous casos a Lleida, per tant, la demarcació compta ja amb un total de 34 positius.


Comentaris

envia el comentari