Catalunya Diari

Correus reparteix menjar per Lleida durant la crisi del coronavirus

Aquesta iniciativa s'uneix a les que Correus està desenvolupant gràcies als voluntaris i posant al servei de la societat la seva capil·laritat i xarxa logística

Imatge de l'acció solidària de Correus a Lleida
Correus reparteix aliments per Lleida gràcies a la col·laboració del Banc dels Aliments | LleidaDiari.cat

Correus ha començat aquesta setmana a distribuir menjar del Banc d'Aliments, en col·laboració amb l'Ajuntament de Lleida, a les persones vulnerables de la ciutat.

Aquesta iniciativa s'uneix a les que Correus està desenvolupant gràcies a les voluntàries i voluntaris i posant al servei de la societat la seva capil·laritat i xarxa logística, com portant dinars i sopars al personal sanitari d'hospitals amb Food4Heroes, o el lliurament de respiradors fabricats per Seat, entre d'altres. 

La solidaritat dels voluntaris participants

Correus agraeix la solidaritat dels voluntaris participants i se sent orgullosa d'ajudar en aquests projectes solidaris contribuint amb el millor que té: el compromís i vocació de servei públic que estan demostrant cada dia els seus empleats i empleades, just quan la societat espanyola més els necessita.

Endeguen una campanya a Lleida per a recaptar fons i ajudar a metges i infermeres

El Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL) i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) han obert aquest dijous, una campanya de recaptació de fons per la compra del material de protecció i equipament sanitari. Montserrat Gea, presidenta del COILL; i Ramón Mur, president de COMLL; han presentat la iniciativa que, sota el lema 'A Lleida, superarem la COVID-19 amb tu!', vol convidar la ciutadania i el teixit social, professional, institucional i empresarial a unir-se a la lluita contra la COVID-19, junt amb els metges i les infermeres.

Totes les persones, empreses i entitats interessades a col·laborar poden fer les seves donacions a través de la plataforma de crowdfunding 'GoFundMe' – https://www.gofundme.com/res-ens-aturara-lleida – fent aportacions de qualsevol quantia, per aconseguir l'objectiu fixat que ascendeix a 20.000 euros.

El COILL va iniciar una campanya de recollida de material a l'inici de la crisi

Des dels primers dies de l'estat d'alarma, el COILL va iniciar una campanya de recollida de material, donacions, línies de producció i confeccionades per grups de voluntariat, i compres pròpies per a equipar infermeres i altres professionals amb diferent material sanitari. Aquest material, mascaretes, bates, guants, polaines, barrets, viseres facials, solucions hidroalcohòliques, etc.; s'ha destinat a hospitals, àrees bàsiques de salut també residències o altres punts assistencials d'una xarxa de més de 50 centres de tota la província, on també s'han equipat les persones residents.


Comentaris

envia el comentari