Catalunya Diari

Els cotxes elèctrics tindran una bonificació en la zona blava de Lleida

A través de l’empresa concessionària, que ha modificat l’app per facilitar el tràmit i que no s'hagi d’anar a la màquina expenedora de tiquets

Imatge d'un cotxe elèctric
La Paeria activa la bonificació per a vehicles elèctrics a l’aplicació mòbil ElParking de la zona blava | Pixabay

L'Ajuntament de Lleida ha activat la bonificació per a vehicles elèctrics a l'aplicació ElParking per a l'estacionament a la zona blava. La nova opció facilita que es pugui aplicar des del mòbil la bonificació corresponent, sense haver de desplaçar-se a la màquina expenedora de tiquets.

El tràmit, que ja està operatiu, es pot fer a l'apartat 'Tarifa vehicle elèctric' que permet obtenir el tiquet de control directament a l'aplicació. L'opció apareix a l'aplicació mòbil quan la persona usuària ha de triar el tipus de tarifa (alta rotació, normal, resident, etc.). S'ha de tenir en compte que la bonificació és per a vehicles particulars domiciliats a la ciutat i que hagin sol·licitat prèviament beneficiar-se'n en aquest web de tràmits municipals.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Una clara millora digital

La modificació a l'aplicació ElParking s'ha fet a través de l'empresa concessionària de la zona blava, EYSA. El regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro, ha remarcat que aquesta millora digital està alineada amb el compromís de dotar la ciutat de serveis que la facin més sostenible i fer pedagogia per potenciar l'ús del vehicle elèctric. A més, posa en relleu l'esforç i la voluntat de la Paeria per avançar en la gestió online i oferir a la ciutadania serveis que es puguin tramitar d'una manera més fàcil i àgil.


Comentaris

envia el comentari