Catalunya Diari

Creen espais inclusius per veure la Cavalcada de Reis a Lleida

Es fa el diumenge 5 de gener i tindrà aquests tres punts accessibles perquè tothom pugui seguir sense problemes de visibilitat el pas de les carrosses de Ses Majestats els Reis d'Orient

L'Ajuntament de Lleida habilitarà tres espais inclusius en el recorregut de la Cavalcada de Reis que es destinaran a persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïda.

La cavalcada, que es fa el diumenge 5 de gener, tindrà aquests tres punts accessibles perquè tothom pugui seguir sense problemes de visibilitat el pas de les carrosses de Ses Majestats els Reis d'Orient.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Punts senyalitzats per tanques

Els punts, senyalitzats per tanques, estaran situats, en els següents carrers: a la rambla de Ferran, a l'alçada dels números 33-37; a l'avinguda de Blondel pels números 42-34, i a l'avinguda de Madrid, 32-36, prop de la plaça d'Espanya adossada als edificis. Com també és habitual, cal destacar que els Reis d'Orient disposaran d'un servei d'intèrpret de llengua de signes a l'hora de fer els parlaments per tal que tota la ciutadania pugui tenir accés als missatges reials.

El servei d'Intèrpret de llengua de signes forma part del conjunt d'accions dirigides a afavorir la participació i la inclusió social de les persones amb discapacitat, tant en l'àmbit individual com comunitari, mitjançant la realització de projectes i serveis. La Paeria mostra el seu compromís per tal d'incorporar els diferents col·lectius que pateixen algun tipus de discapacitat en l'activitat ciutadana.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari