Catalunya Diari

Creen el vi solidari Gra de Sorra en benefici d'Afanoc Lleida

Cada ampolla té un cost de 12 euros. També es ven en caixes de sis unitats per 72 euros

Imatge de la presentació del vi
Imatge de la presentació del vi | LleidaDiari.cat

Vols donar-li un toc solidari a un sopar o un dinar? Organitzes una celebració i vols brindar amb els teus convidats per una bona causa? Doncs ja està a la venda el vi Gra de Sorra amb Afanoc Lleida. Es tracta d'una nova iniciativa solidària d'Afanoc Lleida, la delegació lleidatana de l'Associació de Nens amb Càncer, que ja pot arribar a la teva taula! El vi Gra de Sorra ha estat impulsat pels cellers Lagravera, Mas Blanch i Jové i Terrer de Pallars, Casa Badio i Como Pomon. A més a més, han elaborat un miler d'ampolles i donaran la recaptació a l'entitat amb l'objectiu d'ajudar a mantenir i millorar els serveis que ofereixen als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. 

Cada ampolla té un cost de 12 euros. També es ven en caixes de sis unitats per 72 euros. Es pot aconseguir a la seu d'Afanoc Lleida, al carrer Quatre Pilans 7, baixos, a la botiga Vinicia, carrer Humbert Torres 19, als cellers Lagravera d'Alfarràs, a Mas Blanch i Jové, a La Pobla de Cérvoles i al Terrer de Pallars. Per aquest projecte, també s’ha comptat amb altres col·laboradors que han aportat diferents elements com són DS Smith (caixes), Manuel Serra (taps de suro), Ramondin (càpsules), ED Natura Establiments Domingo (ampolles), Gráficas Varias (etiquetes), Jordi Vidal de l’Espurna (dinar presentació de cupatge) o Associació Tastavins de Juneda (tast solidari).

Gra de Sorra 2017 és fruit d’un cupatge de les varietats de raïm Garnatxa de Lagravera (DO Costers del Segre – Subzona Segrià), Ull de Llebre de Mas Blanc i Jové (DO Costers del Segre – Subzona Garrigues) i Cabernet Sauvignon de Terrer de Pallars (DO Costers del Segre – Subzona Pallars). Aquesta primera anyada del vi solidari es pot adquirir a Vinicia (Humbert Torres, 19) o, a partir del dia 2 de gener, a la seu d’Afanoc a Lleida (Quatre Pilans, 7). També es pot reservar als diferents cellers participants del projecte. Amb sis mesos de criança amb bóta de roure, el Gra de Sorra 2017 manté frescor, bona acidesa i molta fruita.

Imatge del vi Gra de Sorra
Imatge del vi Gra de Sorra | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari