Catalunya Diari

Creixen els usuaris de l'oficina de Turisme de Lleida gràcies al Parador del Roser

La xifra representa un increment del 30% en relació amb el mateix període de l'any anterior

Usuaris entrant a l'oficina de Turisme de Lleida, situada al carrer Major | LleidaDiari.cat

L'oficina de Turisme de Lleida de la Paeria, situada al carrer Major, ha atès 899 persones entre la tarda del divendres 11 i la tarda del dimarts 15 d'agost, sent el dissabte 12 el dia de major afluència amb 315 usuaris. La xifra representa un increment del 30% en relació amb el mateix període de l'any anterior, tot i que cal tenir en compte que aleshores el pont va tenir un dia menys ja que el dia 15 va caure en dilluns. Des de l'Ajuntament de Lleida han atribuït, en bona part, l'increment d'usuaris de l'oficina a l'entrada en funcionament el dia 10 del parador de turisme de Lleida 'Convent del Roser', de la xarxa estatal Paradores, segons ha manifestat l'alcalde accidental de la ciutat, Joan Gómez, que també ha destacat que cada cop la capital del Segrià genera més interès entre els turistes. Així mateix, durant aquests dies el castell templer de Gardeny ha rebut la visita de més de 200 persones.

Joan Gómez ha valorat satisfactòriament l'increment de persones ateses a l'oficina de Turisme de Lleida durant el pont del 15 d'agost, respecte al mateix període del 2016. L'alcalde accidental ha destacat l'interès creixent dels turistes per la capital del Segrià i també ha atribuït en part aquest augment d'usuaris de l'oficina a l'entrada en funcionament del parador de turisme de la ciutat.  

L'equipament turístic, que es va posar en marxa el dia 10 d'agost, compta amb una mitjana de reserves superior al 90% pel que queda d'agost i també encara el setembre amb bones expectatives d'ocupació. Fins a finals d'any ja supera les 2.500 reserves. Cal recordar que coincidint amb la seva estrena, el parador obsequia els seus clients amb entrades gratuïtes a la Seu Vella i al castell de Gardeny, fruit dels acords assolits amb el Consorci del Turó de la Seu Vella i amb Turisme de Lleida, respectivament. 


Comentaris

envia el comentari