Catalunya Diari

Creu Roja Lleida ensenya a mares de nens en risc d'exclusió social a elaborar berenars saludables

L'entitat organitza tallers un cop al mes amb les mares d'aquests infants per ajudar-les a desenvolupar altres habilitats relacionals

Els programes i projectes de Creu Roja Joventut estan dissenyats per respondre de forma integral a les necessitats de nens, adolescents i joves, que participen com a protagonistes del seu propi desenvolupament, i estan liderats i desenvolupats pel voluntariat de la secció juvenil. Un d'aquests projectes promoguts per les nostres tècniques és el d'Intervenció amb nens i nenes en risc d'exclusió social i també amb les seves famílies. Durant tot el curs, l'entitat organitza tallers un cop al mes amb les mares d'aquests infants per ajudar-les a desenvolupar altres habilitats relacionals i saludables amb els seus fills. 

Imatge de les participants al taller
Imatge de les participants al taller | LleidaDiari.cat

En aquest sentit, aquest dilluns Creu Roja Lleida n'ha dut a terme un, a la Sala Sunka de Plusfrec Lleida, amb una desena de mares sota el títol «Berenars Saludables». Així totes les participants han proposat l'elaboració de dos pastissos saludables com poden ser el de plàtan i el de iogurt. «Els tallers no són repetitius i cada cop aprenem coses noves de forma pràctica. Estem fartes de la teoria i volem aprendre hàbits que puguem dur a la vida quotidiana», explica la Mª Rosario, una participant en els tallers.


Comentaris

envia el comentari