Catalunya Diari

Creu Roja Lleida celebra diumenge la novena edició del Game Rock

Els diners es destinaran al projecte Joguina educativa de la Creu Roja Joventut de Lleida

Imatge d'arxiu de nens recollint les seves joguines a Lleida
Imatge d'arxiu de nens recollint les seves joguines a Lleida | Creu Roja

Si ets dels que aprofiten el cap de setmana per a gaudir en família i s'escau poder col·laborar en projectes solidaris, tenim bones notícies per a tu. El diumenge 8 de juliol es durà a terme la novena edició del festival Game Rock, que té com a objectiu recollir diners pel projecte Joguina educativa de la Creu Roja Joventut de Lleida. 

Es tracta d'una iniciativa anual amb la qual es vol sensibilitzar la societat i, a més, aconseguir fons per la campanya de joguines de Nadal. En aquest sentit, cal recordar que les festes de Nadal són una de les èpoques més delicades per a les famílies en risc d'exclusió social, ja que, sovint, no poden satisfer les necessitats dels seus fills com els hi agradaria.

Per aquest motiu, aquestes campanyes de recollida de joguines són especialment importants tant per a l'entitat Creu Roja, com per a les famílies que, en uns mesos, sí que tindran un regal a les mans per a entregar als seus fills.

Les joguines aporten diversos valors als infants, com per exemple la creativitat, de la mateixa, manera que ho fa la música o la dansa. Així doncs, la unió de la música, la dansa i les joguines en la seva vessant solidària permetrà que els infants del Segrià puguin gaudir i desenvolupar-se. El concert tindrà lloc com hem dit el dia 8 de juliol a partir de les 18:00 hores al 1203 Palau del Rei, al turó de la Seu Vella de Lleida. Aquest any comptem amb la col.laboració de grups com Blue Rain, Enzuri, Milford Boys i Mags del Món!. El preu de l'entrada és de cinc euros on s'inclou una consumició i la participació en els sortejos. Tots els diners recaptats es destinaran al projecte de Joguina educativa de Creu Roja Joventut de Lleida. Música, dansa i solidaritat! Tots els ingredients per una tarda perfecta.


Comentaris

envia el comentari