Catalunya Diari

Cribratges massius entre la joventut de Lleida durant els següents dos dijous de juliol

La raó és l'augment de casos positius de covid detectats en els darrers dies arreu del país

El Departament de Salut, en col·laboració amb l'Ajuntament de Lleida, a través de les regidories de Salut i Joventut, Creu Roja i Protecció Civil, té previst realitzar els pròxims dies diversos cribratges massius entre els joves de 16 a 30 anys.

La raó és l'augment de casos positius de covid detectats en els darrers dies arreu del país, amb la finalitat de diagnosticar i trencar la cadena transmissora.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquests cribratges es realitzaran inicialment els següents dos dijous de juliol en sengles indrets diferents de Lleida, per a facilitar l'accés d'aquest sector de la població als equipaments provisionals que s'habilitaran temporalment en altres places de la ciutat.

Imatge d'una PCR
Cribratges massius entre la joventut durant els següents dos dijous de juliol | LleidaDiari.cat

El primer dia que es realitzaran aquests cribratges serà el pròxim dijous, 15 de juliol

El primer dia que es realitzaran aquests cribratges serà el pròxim dijous, 15 de juliol, a la Zona Alta de la ciutat, entorn plaça Ricard Viñes, per la qual cosa, entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit, s'habilitarà un dispositiu sanitari a la plaça Pau Casals.

El següent dijous, 22 de juliol, en el mateix horari, es prosseguiran amb els cribratges a la Zona Comercial, entorn del carrer Major, per la qual cosa s'habilitarà un altre dispositiu sanitari en un espai públic encara a concretar.

Salut no descarta ampliar un dia més els cribratges

El Departament de Salut no descarta ampliar un dia més els cribratges, en funció dels resultats dels dos primers dijous. Amb la finalitat de preservar la privacitat dels joves que participin en aquests cribratges, es recorda als mitjans de comunicació que no podran agafar imatges de l'interior de l'equipament sanitari.


Comentaris

envia el comentari