Catalunya Diari

Crida del candidat lleidatà a Míster Espanya per aconseguir el premi

Només cal buscar-lo per xarxes a Facebook o Instagram i allí, ja hi haurà disponible tota la informació per donar-li suport

Més imatges de l'Isaac Martínez
Més imatges de l'Isaac Martínez | LleidaDiari.cat

L'Isaac Martínez, nascut a Altafulla fa 25 anys i tècnic del gimnàs Ekke, pot proclamar-se guanyador de Míster Internacional Espanya 2019 en representació de la ciutat de Lleida, el certamen de bellesa estatal més prestigiós del moment. El jove participarà en el concurs que s'està duent a terme des del 30 de juny al 6 de juliol a Villanueva de la Jara (Conca).

Durant aquesta setmana de concentració, tots els participants estan duent a terme diverses proves. Algunes de físiques, també posar amb banyador, desfilada amb vestit tradicional i desfilada de gala, entre d'altres. S'han posat en marxa algunes proves, com és el cas de la votació popular a través de xarxes socials. La puntuació que aconsegueixin en totes aquestes proves determinarà els semifinalistes i finalistes del certamen.

Dona-li un cop de mà

Per aquest motiu, des del seu cercle més proper animen a donar-li un cop de mà ajudant-lo a guanyar punts votant per ell. Només cal buscar-lo per xarxes a Facebook o Instagram i allí, ja hi haurà disponible tota la informació per donar-li suport. A més, si teniu curiositat, podeu seguir-lo i veure com va evolucionant el certamen. Com a novetat, durant aquests dies estan gravant també un reality emès pel canal Mtmad de Mediaset. 

Fins al dia de la final s'emetran els diversos capítols per conèixer tots els candidats, i com va evolucionant el seu dia a dia. Però, què hi fa un altafullenc participant a Míster Internacional Espanya? L'Isaac fa set anys que viu a Lleida, sempre ha estat lligat a la ciutat, ja que gran part de la seva família és d'aquí.

Imatge de l'Isaac Martínez
Imatge de l'Isaac Martínez | LleidaDiari.cat

 

Els seus inicis dins el món de la moda

Els seus inicis dins el món de la moda han estat bastant fruit de l'atzar. L'Isaac ens explica que «juntament amb companys d'entrenament vam fer una sessió fotogràfica de figures grupals amb un amic que és fotògraf» i després, «l'experiència em va agradar i vam seguir col·laborant en altres projectes». L'Isaac és molt actiu a les xarxes, i tota la seva experiència esportiva s'hi veu reflectida. Potser per aquest motiu, es van fixar en ell.

Un dia va rebre un missatge a través d'Instagram (pots seguir-lo a @isaacmb94) proposant-li ser candidat de Lleida al certamen nacional. «Em pensava que era una broma», explica, però no, tot era cert i fiable. L'explicació a aquesta decisió és que Lleida no disposa de delegació al concurs, per això, l'organització fa la preselecció directament a través de les xarxes socials.

El candidat per Lleida Isaac Martínez
El candidat per Lleida Isaac Martínez | LleidaDiari.cat

 

L'Isaac és entrenador personal, tècnic de sala fitness, i tècnic de classes dirigides

L'Isaac és entrenador personal, tècnic de sala fitness, i tècnic de classes dirigides a l'Ekke. Aquest mateix curs s'ha graduat en Fisioteràpia i en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Sempre ha estat un apassionat de l'exercici físic, l'esport és la seva vida. Ja des de ben petit practicava atletisme i també va competir en l'àmbit nacional en aquesta disciplina.

És especialista en Street Workout i Cal·listènia, una nova modalitat esportiva molt visual que combina diferents elements gimnàstics utilitzant el mateix pes corporal.  Li donem un cop de mà? Fem que el nostre representant de Lleida arribi ben lluny i ben amunt!

Isaac Martínez abans de marxar de Lleida
Isaac Martínez abans de marxar de Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari