Catalunya Diari

La Crida per Lleida-CUP s'endú la sorpresa de la nit i es queda sense regidors a la Paeria

Després que Pau Juvillà i Francesc Gabarrell fessin un pas al costat després de la seva legislatura com a grup municipal, Rosa Peñafiel era la candidata

Imatge del grup de la Crida a Lleida
Imatge del grup de la Crida a Lleida | @pjuvilla

Una de les sorpreses de la nit electoral a Lleida va ser la pèrdua dels dos regidors que durant els darrers quatre anys ha comptat la Crida per Lleida - CUP a la Paeria. Després que Pau Juvillà i Francesc Gabarrell fessin un pas al costat després de la seva legislatura com a grup municipal, Rosa Peñafiel era la candidata a ocupar ara el seu lloc.

Però els números no van sortir i la CUP va marxar a dormir amb la sorpresa de saber que durant els pròxims quatre anys no tindrà representació a l'Ajuntament de Lleida. Certament, ha estat una sorpresa, ja que en la majoria d'enquestes sí que els ho donava almenys un regidor. Finalment, van ser el Comú de Lleida i el PP els que es van fer amb dos regidors cadascun. 

La valoració de Peñafiel

Peñafiel no ha trigat a valorar el succeït la passada nit i ha publicat a través del seu perfil de Twitter que: «Sento com si hagués pujat l'Everest amb les mans, però ho he fet, les dones hem de ser. Felicitats a @antonipostius @MIquelPueyo @minutron que faran possible el canvi, jo no em rendeixo i em trobareu lluitant al carrer, no ens falleu. Gràcies a la @cridaperlleida per lluitar amb mi». 

També des del seu perfil de Twitter, el que fins ara ha estat regidor de la Crida, Pau Juvillà, va agrair la feina feta per Peñafiel i ha instat a treballar de nou i analitzar en què poden millorar després dels resultats. Finalment, en termes generals, han estat moltes les persones que han mostrat la seva decepció pels resultats obtinguts per la Crida. Ara, tal com ells diuen, cal tornar a treballar intensament per a tornar a aconseguir la seva representació en les pròximes eleccions d'aquí a quatre anys.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari