Catalunya Diari

C's Lleida aposta per celebrar un concurs de murals artístics a Lleida

El regidor José María Córdoba afirma que «un esdeveniment d'aquestes característiques podria atreure més turisme i un benefici econòmic a la ciutat»
El regidor José María Córdoba
El regidor José María Córdoba | LleidaDiari.cat

El regidor de C's a l'Ajuntament de Lleida, José María Córdoba, aposta per «situar Lleida com a ciutat de reconegut prestigi internacional de l'art urbà». Per això, el grup de C's presenta per al Ple extraordinari de l'Estat de la Ciutat una Proposta de Resolució perquè «l'Ajuntament de Lleida impulsi un concurs de murals artístics». Córdoba ha explicat que «des de C's seguim apostant per la cultura» i que «una forma de donar a conèixer el potencial que tenim a Lleida amb artistes de gran prestigi com Lily Brik o Oriol Arumí, podria ser la celebració d'aquest concurs».

 

En aquest sentit, Córdoba ha afirmat que «a Lleida podem presumir de tenir una base molt important d'artistes que s'inclinen per aquest tipus d'art i són molts els estudiants de Belles Arts que acaben la seva carrera i volen plasmar la seva creativitat». I ha assegurat que «des del consistori hem de facilitar les eines per seguir desenvolupant noves iniciatives que donin resposta a les peticions dels veïns».

 

Tenint com a referència esdeveniments similars com l'últim celebrat a Penelles o a Saragossa amb una massiva participació d'artistes vinguts de tot Europa, el regidor de C's Lleida ha afirmat que «un concurs d'aquestes característiques donaria vida a parets urbanes i periurbanes en desús, atrauria més turisme a la ciutat i com a resultat un benefici econòmic».Comentaris

envia el comentari