Catalunya Diari

Cs Lleida llança una campanya per explicar als veïns que «segueix complint»

Ribes explica que «Cs ha denunciat a la Diputació de Lleida davant la Fiscalia pels pagaments a l'AMI i els llaços grocs»

Cartell de Cs Lleida
Cartell de Cs Lleida | LleidaDiari.cat

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Lleida ha llançat una campanya informativa per explicar als veïns de la ciutat que «Cs segueix complint amb ells». La portaveu de Cs Lleida, Ángeles Ribes, ha explicat que aquesta campanya que porta el nom de 'Seguim Complint Amb Tu' «és una continuació de les campanyes que porta a terme Cs des de 2016 per informar a tots els veïns del que ha fet aquest grup municipal».

Ribes ha afirmat que per a Cs «és molt important que els ciutadans sàpiguen el que fan els seus representants a l'ajuntament» i per fer-ho es repartiran tres flyers diferents per tota la ciutat «amb un disseny visual molt cridaner i proper». Així Ribes ha concretat que ja s'han repartit 40.000 flyers bilingües del primer disseny i que pròximament es repartiran els següents flyers, també bilingües.

Les propostes més destacades que ha aconseguit Cs

«En ells expliquem les propostes més destacades que ha aconseguit Cs, com són els pressupostos participatius, la fiscalització de l'equip de govern, l'increment de la transparència al consistori, els ajuts als emprenedors i a l'esport femení, que la Paeria sigui una administració bilingüe o que la ciutat estigui neta de símbols partidistes», ha desglossat Ribes, que ha afegit que «tot això ho hem fet tot i els atacs rebuts amb pintura, pedres o ninots 'penjats', els quals fan que continuem defensant els nostres valors amb més força».

D'altra banda, Ángeles Ribes ha explicat que «Ciutadans ha presentat una denúncia a la Fiscalia per les quotes que ha pagat la Diputació de Lleida a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i pels llaços grocs que la presidenta de la Diputació té col·locats a la façana de la institució, després que la Diputació s'hagi negat a retirar els llaços grocs i a rescatar les quotes de l'AMI». Ribes ha assegurat que «està convençuda que la Fiscalia prendrà les pertinents accions perquè una administració pública ha de ser neutral per garantir que sigui de tots».

El grup de Cs a la Paeria
El grup de Cs a la Paeria | LleidaDiari.cat

 

Així, per seguir mantenint aquest principi, Ribes ha anunciat que «portarà davant la Junta Electoral els llaços grocs i les 'estelades' que tenen alguns grups de l'Ajuntament penjats a les finestres dels seus despatxos que donen a l'exterior i que afecten la façana de la Paeria». «És obligació de l'Ajuntament garantir que la façana estigui neta», ha culminat.


Comentaris

envia el comentari