Catalunya Diari

El CT Urgell obre les portes als periodistes per agrair la seva tasca durant la crisi

Asseguren que la millor manera que han trobat d'agrair la seva dedicació incondicional és oferir-los les instal·lacions del clubl

Imatge de les pistes del CT Urgell
El bonic gest del CT Urgell amb els periodistes de Lleida | LleidaDiari.cat

Des del Club Tennis Urgell, volen fer arribar el seu més sincer agraïment a totes les persones que han estat i continuen estant al capdavant i en primera línia dels mitjans de comunicació durant aquesta crisi sanitària.

És per això que, d'alguna manera, han pensat a gratificar a totes les persones vinculades amb el món de la comunicació que, d'una manera o d'una altra, han fet front a aquesta difícil situació i han mantingut informats amb el màxim de rigor i professionalitat a la societat.

Dedicació incondicional

I la millor manera que han trobat d'agrair la seva dedicació incondicional és oferir-los les instal·lacions del club per tal que en puguin gaudir de la manera que més s'avingui a les seves necessitats: practicant esport, relaxant-se per desconnectar o gaudint dels espais a l'aire lliure del club, uns hàbits força enyorats en moments com aquests.

Esperen que puguin gaudir d'aquest oferiment tan bon punt les autoritats competents ho autoritzin. «S'ho mereixen», afirmen. Per indicar-vos com podeu validar aquest oferiment, només cal que feu arribar un correu electrònic a [email protected] Gràcies!


Comentaris

envia el comentari