Catalunya Diari

El Cucalòcum s'impregna de la màgia dels 'escape rooms' amb la missió 'Salvem el Pitxo!'

Es tracta d'una activitat familiar en el qual els participants hauran d’aconseguir que la mascota, reduïda per un científic boig, torni a la seva mida original

Imatge de Cucalòcum Primavera
Imatge d'arxiu del Cucalòcum Primavera | LleidaDiari.cat

Una de les activitats innovadores de la pròxima edició de Cucalòcum l'escape room 'Salvem el Pitxo!', en el qual els participants descobriran que un científic foll, fent experiments, ha reduït per equivocació la mida de la mascota al seu laboratori.

L'objectiu dels participants –el repte es planteja com una activitat familiar– serà trobar la manera de fer funcionar la màquina que fa que el Pitxo recuperi la seva mida real abans que s'esgoti el temps. Per fer-ho, els 'salvadors' hauran de treballar en equip per tal de resoldre els enigmes que vagin descobrint i que els portaran a la solució definitiva.

Hi podran accedir un màxim de 30 participants per sessió

A cada sessió de l'activitat, organitzada per l'empresa Bluescape Room, hi podran accedir un màxim de 30 participants. Hi haurà passis a les 10.00 h, 12.00 h, 16.00 h i 18.00 h dels dies 27, 28 i 29 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener. A l'activitat, que ja registra un 100% d'ocupació, hi podran participar uns 700 inscrits.

Bluescape Room és una empresa creada a Lleida el 2016 i que ha estat guanyadora de diferents premis com ara el de Millor empresa turística 2018 i el Premi a la innovació empresarial Turística 2019, atorgat en el marc dels Premis de Turisme i de Comerç Ciutat de Lleida.

Del 27 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida

La 29a edició de Cucalòcum (Saló de la Infància i la Joventut de Lleida) i la 14a edició de Cucaesport tindran lloc del 27 de desembre al 4 de gener als Pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida amb 50 activitats lúdiques i de lleure, tallers i manualitats, accions solidàries i formatives, i disciplines esportives. L'objectiu del parc és posar a l'abast dels infants d'entre 0 i 12 anys un espai per a la diversió, l'aprenentatge, la solidaritat i la sensibilització sobre temes d'interès social, i alhora afavorir la conciliació familiar i laboral de les famílies.

L'horari anirà de les 10 a les 14 h i de les 16 a les 20 h. El dia 1 de gener el recinte romandrà tancat. El preu de l'entrada és de 4,5 euros (infantil) i 2 euros (adult). Els menors d'1 any no paguen. Hi ha abonaments especials de 5 usos (15 euros per als infants i 7,5 per als adults) i de 10 usos (25 per a nens i nenes i 10 euros per als adults).

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari