Catalunya Diari

La cultura i la solidaritat, els protagonistes del cap de setmana a Lleida

Agenda cultural i d'oci de la demarcació de Lleida del 15 al 17 d'octubre del 2021

LleidaDiari.cat et torna a portar l'agenda amb els millors plans per aquest cap de setmana, que arriba carregada d'actes per a tots els gustos i edats. Si encara no us heu decidit i no sabeu què fer aquests dies, ara teniu la possibilitat d'escollir entre els millors plans de la mà de LleidaDiari.cat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge d'un concert de Belako

- San Miguel On Air torna al circuit musical de Lleida i Tarragona amb els dos concerts que oferirà el grup Belako aquest divendres 15 i dissabte 16 d'octubre Les entrades per les dues actuacions estan disponibles a TicketMaster. El primer concert tindrà lloc aquest divendres a la sala Zero de Tarragona, mentre que el segon se celebrarà a la Sala Manolita de Lleida el dissabte 16 d'octubre.

- La música d'Albert Guinovartomplirà aquest dissabte, 16 d'octubre, a les 20.00 hores, l'Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació de tardor de LaTemporada Lleida.

- El Saló Internacional del Caravaning obre el dissabte vinent la seva 35a edició amb bones perspectives i nous espais. El bon moment que viu el sector, després d'un estiu de rècords, es trasllada al saló que comptarà amb més de 130 empreses expositores i fins a 600 vehicles en exposició que ocuparan més de 30.000 m² nets.

- LaTemporada Lleida dona el tret de sortida a la programació 'Amb la tribu' amb l'espectacle 'Sopa de pedres' d'Engruna Teatre. Aquest diumenge, a les 12.00 hores, al Teatre Municipal de l'Escorxador es podrà gaudir de la història de l'Alma, una nena que ha de fugir del seu país.

- La Sala Jaume Magre acollirà aquest divendres, 15 d'octubre, la conferència 'Els primers exilis de la guerra civil, 1936: els catalans de Gènova', a càrrec de l'historiador Rubèn Doll-Petit, expert aquest període històric. La xerrada forma part del cicle 'Debats de Memòria', que organitza el departament de Drets Civils de l'Ajuntament de Lleida per tal de mantenir viu el record i promoure el debat sobre aquests fets històrics.

- L'Associació Contra el Càncer de Lleida celebra aquest diumengeIX caminada solidària En Marxa. La novetat d'enguany és la creació d'una categoria de podi de club esportiu o gimnàs / empreses / escola. La idea és que els socis dels gimnasos, treballadors de les empreses de Lleida o els pares i nens de les escoles de Lleida inscrits a la caminada s'identifiquin al formulari d'inscripció a quina categoria pertanyen.
 


Comentaris

envia el comentari