Catalunya Diari

La CUP obre un perfil de TikTok per arribar als més joves de Lleida

En aquesta campanya, fortament marcada per la pandèmia, les xarxes socials jugaran un paper clau i la CUP no es vol quedar endarrere

La CUP de la demarcació de Lleida activa un perfil de TikTok, a part dels que ja té actius a altres xarxes socials com Instagram, Twitter o Facebook. La posada en marxa d'aquest perfil es fa amb un vídeo del seu cap de llista per Lleida, Pau Juvillà.

A causa del context de pandèmia que marcarà la campanya electoral del 14F i les restriccions a l'hora de fer actes polítics tradicionals, les xarxes socials tindran un paper fonamental per arribar a la ciutadania. En aquesta línia, TikTok, l'aplicació d'edició i publicació de vídeos, permetrà arribar a un perfil més jove que amb la resta. Amb un to molt més despreocupat que qualsevol altra xarxa social s'aniran penjant vídeos per donar a conèixer les seves candidates de manera més propera.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'aposta de Cs

Per la seva banda, Cs presentarà com a caps de llista per Tarragona, Lleida i Girona els diputats al Parlament que ja van ser caps de cartell a les passades eleccions del 2017. Així, Jorge Soler repetirà com a número u de Cs a la circumscripció de Lleida i Jean Castel tornarà a liderar la llista de Girona. Matías Alonso encapçalarà la candidatura a la demarcació de Tarragona, que el 2017 ja va liderar amb Lorena Roldán de número dos. En aquesta ocasió, però, Roldán es presentarà per Barcelona a la llista del PPC. Els tres candidats seran presentats oficialment aquest diumenge en un acte a Barcelona amb la presidenta del partit, Inés Arrimadas, i el presidenciable de Cs a la Generalitat, Carlos Carrizosa.


Comentaris

envia el comentari