Catalunya Diari

El cupó de l’ONCE del 20 d'octubre durà la imatge de La Llotja de Lleida

Es comercialitzarà, com és habitual, pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes

Imatge del cupó de l'ONCE amb la Llotja
Imatge del cupó de l'ONCE amb la Llotja | LleidaDiari.cat

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà, acompanyat d'Enric Botí, delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, i Marcelino Cid, director de l'agència de l'ONCE a Lleida, ha participat aquest divendres en la presentació, al Palau de Congressos de La Llotja, del cupó que es posarà a la venda el pròxim diumenge 20 d'octubre, en el marc de la sèrie 'Ciudades a escena', que l'ONCE dedica teatres emblemàtics de 50 províncies.

Cerdà ha agraït que Lleida formi part d'un element de promoció i difusió tant generós com són els cupons de l'ONCE. «Cal no perdre de vista que la Llotja és, de fet, el Palau de Congressos i Teatre de La Llotja, és a dir un equipament que genera activitat cultural, però també turisme de negocis. Aquests són dos eixos fonamentals per tal de potenciar dos elements vitals per qualsevol societat, d'una banda art en tota l'amplitud de la paraula, i de l'altra banda, la promoció econòmica en la seva essència més genuïna», ha indicat.

Es comercialitzarà pels 20.000 agents venedors

El cupó de l'ONCE específic de La Llotja es comercialitzarà, com és habitual, pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. També han estat protagonistes d'aquesta col·lecció a Catalunya, el Teatre Nacional de Catalunya (22/09/19) i el Teatre Municipal de Girona (13/10/19). El Teatre Metropol de Tarragona serà el següent, amb un cupó dedicat el 3 de novembre de 2019.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

Reunió amb el paer en cap i la regidora de Drets Socials

D'altra banda, aquest matí el delegat territorial de l'ONCE, Enric Botí, i el director de l'Agència de l'entitat a Lleida, Marcelino Cid, han mantingut una trobada amb l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i la regidora de Polítiques per als Drets Socials, Regina Cairol, on han presentat la tasca social que duen a terme. Pueyo i Cairol s'han compromès a mantenir i aprofundir la col·laboració de la Paeria amb l'ONCE.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari