Catalunya Diari

La ‘Cursa de la Dona’ entrega 3.100,50 euros a l’IRBLleida

La cursa consciencia sobre la importància de la prevenció i del diagnòstic precoç com a mitjà per combatre aquesta malaltia

Imatge de l'entrega del taló
Imatge de l'entrega del taló | LleidaDiari.cat

Representants de l'entitat GoGoGo Runners i l'Associació Beca Marta Santamaria han entregat aquesta setmana a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) la recaptació de 3.100,50 euros de la 'Cursa de la Dona Nayox', que va tenir lloc el passat mes de març.

Aquesta ajuda prové de les inscripcions dels corredors i les corredores participants en la cursa emblemàtica que, per sisè any consecutiu, ha seguit conscienciant la societat lleidatana de la importància de la prevenció i del diagnòstic precoç com a mitjà per combatre aquesta malaltia.

 

Altres ajudes de la Cursa de la Dona

L'alcalde d'Alpicat, Joan Gilart, va fer la donació el passat mes de juny a Eduard Serrano, president de la junta provincial de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer, del taló de 2.470 euros corresponent als diners recollits amb motiu de la celebració de la Cursa de la Dona d'Alpicat. Com és habitual, aquesta prova atlètica organitzada per l'Ajuntament d'Alpicat va col·laborar un any més amb l'AECC-Catalunya, entitat a la qual lliura la recaptació íntegra de les inscripcions i que destina els fons a la investigació del càncer d'endometri.

A més dels diners de les inscripcions, també es va habilitar una fila zero al lloc web de la cursa. Cal recordar que la solidaritat a les comarques de Lleida no s'acaba aquí i que se seguiran aportant causes solidàries per a fomentar la investigació de malalties com, en aquest cas, el càncer de mama. Amb aquestes accions s'ajuda de forma considerable a aquelles entitats que o bé donen suport als malalts, o que duen a terme una tasca d'investigació que pot ajudar a millorar, controlar i, per què no, curar aquest tipus de malalties. Així doncs, tot aquest tipus de col·laboracions són fortament necessàries per tal que la investigació no s'aturi i que cada vegada s'avanci més en l'erradicació d'aquestes malalties que afecten gran part de la societat. Si ets solidari, participa en cadascuna d'elles, mai saps quan pots necessitar la seva ajuda!


Comentaris

envia el comentari