Catalunya Diari

L'EOI de Lleida acull a més d'un centenar d'alumnes en els cursos d'estiu

Els alumnes oficials als quals se’l va passar el període de matriculació poden fer-ho presencialment

Imatge de l'EOI de Lleida
Imatge de l'EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

Un total de 125 alumnes han passat pels cursos d'estiu que ha desenvolupat l'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida i que finalitzaran demà divendres, dia 19 de juliol. El centre ha acollit 7 de diversos nivells d'anglès i francès d'entre 40 i 60 hores, inclòs un curs d'anglès per a joves de 14 i 15 anys.

Els cursos d'estiu de l'EOI s'han plantejat com a sessions dinàmiques i participatives on els alumnes milloren l'ús oral de la llengua que estan aprenent amb l'ajuda de les noves tecnologies (sites, padlets i altres aplicacions) que potencien el treball de col·laboració en grups.

El plantejament inclou activitats fora de les aules

El plantejament inclou activitats fora de les aules com exposicions instal·lades al vestíbul de l'escola, jocs, concursos, sessions de cinema i visites culturals a la ciutat. Entre les primeres destaquen les exposicions temàtiques 'Lost in Translation', complementada amb visites en anglès a la mostra de CaixaForum 'Cinema and Emotions', i la mostra 'Food Idioms', destinada que els alumnes aprenguin frases fetes relacionades amb el vocabulari del menjar.

Els alumnes més joves també van gaudir d'un tour per la ciutat en anglès amb el bus turístic, amb aturada inclosa al Castell dels Templers on van fer una exposició oral en anglès com a cloenda del treball fet a l'aula al voltant d'aquest tema. D'altra banda, els alumnes oficials als quals se'l va passar el període de matriculació, tenen l'oportunitat de fer-ho avui dijous i demà divendres a les oficines de l'EOI.

Una aula de l'EOI de Lleida
Una aula de l'EOI de Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari