Catalunya Diari

Curves Lleida, el gimnàs femení que millor s'adapta a les teves necessitats

Gaudeix d'un club de fitness que ofereix entrenaments complets i dissenyats especialment per a dones en només 30 minuts

Imatge de la màquina dels estiraments de Curves.
Imatge de la màquina dels estiraments de Curves. | Curves Lleida

Ja estàs ficant el cos a to de cara a l'estiu? No? Doncs nosaltres tenim la solució perfecta! Si ets dona, tens poc temps i busques un gimnàs que s'adapti a tu, has de conèixer Curves Lleida. De ben segur que el seu sistema t'enganxarà i et farà veure que és just el que estaves buscant.

Lleida és un club de fitness que ofereix entrenaments complets i dissenyats especialment per a dones en només 30 minuts. Tal com expliquen des de l'equipament, l'entrenament combina exercicis de força amb altres cardiovasculars. A més a més, també es duen a terme estiraments amb l'objectiu de crear massa muscular, incrementar el metabolisme, cremar greixos i tonificar el cos.

Un espai on les dones se senten ben rebudes

Però és que més enllà de tots els beneficis que t'aportarà i saludablement, a Lleida podràs gaudir d'un bon ambient on, asseguren, «les dones de qualsevol edat o condició física se senten ben rebudes». Si tens problemes pels horaris, no et preocupis, ja que a Lleida pots entrar a qualsevol hora perquè des de la seva obertura sempre hi ha una entrenadora disposada a ajudar-te i motivar-te per aconseguir els teus objectius.

No t'ho pensis més, i si estàs interessada, informa't al 973 22 95 68. Al centre disposen de diverses opcions de sòcia i promocions durant tot l'any, així que només has d'escollir les condicions que més s'adaptin a allò que busques i necessites. El següent pas serà provar les instal·lacions i màquines sense cap mena de compromís i amb l'assessorament d'una entrenadora que et guiarà sobre el millor itinerari per a tu. Confia en Lleida i triomfa com mai aquest estiu! T'esperen al carrer Ramon Llull, número 16!


Comentaris

envia el comentari