Catalunya Diari

Dàmaris Gelabert presenta el seu projecte pedagògic a l'Espai Orfeó

És l'autora de cançons presenta els llibres 'Qui soc jo?' i 'Els dies de la setmana'

Dàmaris Gelabert presenta els seus nous contes i el seu projecte pedagògic a l'Espai Orfeó de Lleida. La Dàmaris Gelabert és una pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Ha publicat més de 200 cançons i editat 16 discos. Aquestes cançons s'utilitzen com una eina d'aprenentatge en l'àmbit escolar i familiar pel seu contingut útil en la formació d'hàbits, d'ensenyaments bàsics i valors educatius.

Les seves cançons en català han arribat a tot el món gràcies al seu canal YouTube, que actualment supera els 800 milions de visualitzacions i ha arribat a més de 2 milions de subscriptors. Amb un ampli reconeixement nacional i internacional, s'ha convertit en el canal, íntegrament en català amb més visualitzacions i el primer canal de música en català que obté el Botó d'Or de YouTube.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert presenta els seus nous contes i el seu projecte pedagògic a l'Espai Orfeó | LleidaDiari.cat

Creadora del mètode Totsona d'Estimulació Musical

És creadora del mètode Totsona d'Estimulació Musical a l'etapa 0-5 anys i en l'educació especial. Aquest mètode es basa a entendre la música com el primer llenguatge de l'infant i com una de les millors estratègies educatives. El dimarts 28 de setembre a les 17.30 h, vindrà a Lleida per presentar dos llibres: "Qui soc jo?" i "Els dies de la setmana", basats en cançons del seu repertori que s'han convertit en autèntics himnes per a moltes famílies catalanes.

Així mateix presentarà el mètode Totsona d'estimulació musical, que s'està portant a terme per primera vegada a Lleida a l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà, que continua apostant per la innovació pedagògica. Aquesta activitat és gratuïta, per participar-hi és imprescindible reserva prèvia a la pàgina www.orfeolleidata.cat. L'aforament és limitat i només es permetrà un adult per a cada unitat familiar.


Comentaris

envia el comentari