Catalunya Diari

Dani Rovira i Marc Màrquez es repten mútuament a les xarxes socials

L'humorista i l'actor pengen fotos fent esport i es barallen

Els dos es repten a lnstagram | Cedida

 

Sembla que Dani Rovira i Marc Màrquez es troben en una veritable competició a les xarxes socials. Les fotografies que pugen als seus respectius comptes a Instagram i els comentaris que les acompanyen, han mantingut els seus seguidors expectants aquests dies. La sorpresa ha estat el to que han utilitzat, però tot fa pensar que es tracta d'un joc que va iniciar l'actor i que ha seguit el pilot, evidenciant la bona relació que existeix entre els dos. 

Però també hi ha qui dubtava d'aquesta bona sintonia, i no dóna crèdit a la tensa conversació que han mantingut. «Molta motocicleta i molt tombar-te a les corbes, però em sembla que tu córrer, ben poc», li va escriure Dani Rovira en un dels seus comentaris, desafiant-lo. Això va picar al pilot, que també ha volgut demostrar que no només sap anar en motocicleta. Mentre l'humorista assegurava haver fet quinze kilòmetres corrent, Marc Màrquez ha publicat que havia fet 40 quilòmetres en bicicleta. 

Rovira no ha tardat a contestar a Màrquez amb una nova publicació, on deia que «havia mossegat l'ham», i assegurava que corria molt ràpid gràcies als mètodes del seu nou entrenador. Poc després, Màrquez també li va demostrar que té aliats durant la seva sortida amb bicicleta, publicant una fotografia amb el campió olímpic de ciclisme de muntanya, Carlos Coloma. 

 

@DaniRovira me retó sin querer en su insta. Mira mis 40km en Bici! Aquí el que no corre rueda, campeón Lo mío es #BikeObsession!!

Una publicación compartida de Marc Márquez (@marcmarquez93) el


Comentaris

envia el comentari