Catalunya Diari

Darrer cap de setmana de talls de trànsit a Lleida

Més endavant treballarà altres propostes per afavorir els espais per a vianants i pacificar el trànsit

L'Ajuntament de Lleida aplicarà aquest cap de setmana els últims talls de trànsit al carrer per facilitar la ubicació de vetlladors per part dels bars i restaurants.

El regidor de Mobilitat, Trànsit i Serveis Urbans, Joan Ramon Castro, ha explicat que les noves mesures contra la Covid-19 determinades pel Procicat permeten a partir de dilluns la reobertura gradual de l'oci nocturn i que, entre altres, es permetran als establiments de restauració taules 6 persones a l'interior, i de 10 persones a les terrasses (llevat que pertanyin a la bombolla de convivència).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Davant aquestes noves mesures, l'Ajuntament ha informat la Federació d'Hostaleria de Lleida i el conjunt del sector que aquest serà l'últim cap de setmana en què es limita la circulació en alguns carrers de la ciutat.

La voluntat ha estat i continua sent ajudar el sector de la restauració

Segons Castro, la voluntat ha estat i continua sent ajudar el sector de la restauració i donar-los suport amb mesures que pal·liïn l'impacte per la situació sanitària, i les noves indicacions del Procicat ja apunten recuperació progressiva de la normalitat dels diferents àmbits.

En aquest sentit, el regidor de Mobilitat ha assenyalat que més endavant es treballaran altres propostes que afavoreixin els espais per a vianants i la pacificació del trànsit. Amb l'experiència dels darrers mesos i les iniciatives arran de la Covid-19, es poden plantejar fórmules que contribueixin a fer una ciutat amb més zones per a vianants i per a desplaçaments a peu, en bicicleta i/o VMP, i reduir així les emissions contaminants

Veïns de Lleida asseguts a la terrassa que el bar Beat ha muntat a l'avinguda Doctora Castells de Lleida
Darrer cap de setmana de talls de trànsit a la ciutat per ubicar-hi vetlladors | LleidaDiari.cat

Talls de trànsit aquest cap de setmana

Els talls de carrers es faran aquest dissabte i diumenge en els següents trams dels carrers:

-Carrer Teuleries.

-Av. de la Dra. Castells, en sentit de l'av. de l'Estudi General, des del C. Riu Bessos fins a l'av. Estudi General.

- Carrer de Sant Martí, en 2 trams: entre l'av. de Prat de la Riba i Bonaire, i entre els carrers Bonaire i Camp de Mart. La cruïlla de Sant Martí amb Bonaire queda oberta.
 

L'horari dels talls

S'aplicaran des de aquest dissabte, dia 19, a les 12 h, fins a la matinada de dilluns dia 21, a la 01 h. A més, al carrer Bonaire s'amplia l'espai de la vorera perquè els establiments ubiquin terrasses (amb l'obertura dels locals d'oci nocturn, deixa de tenir efecte el decret que permetia reconvertir la seva activitat en servei de bari i restauració, amb la instal·lació de terrasses).

Les actuacions seran senyalitzades degudament, amb tanques, cons i material per fer efectiu els talls. L'àrea de Mobilitat farà l'avís als veïns i les veïnes de la zona i als guals afectats.


Comentaris

envia el comentari