Catalunya Diari

Defineixen un pla de mesures per a les empreses de menor dimensió de Lleida

Reunió telemàtica del tinent d’alcalde Paco Cerdà i els representants d’aquesta confederació patronal

Captura de la videotrucada del sector empresarial de Lleida
El regidor Paco Cerdà s'ha preocupat per la situació dels petits empresaris | LleidaDiari.cat

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha mantingut una reunió de treball amb el president i la secretària general de PIMEC Lleida, Jaume Saltó i Anna Torres, per concretar peticions d'aquest sector econòmic que està suportant un pes específic arran de la crisi provocada per la Covid-19. La reunió telemàtica també ha comptat amb el president de Pimec Autònoms Catalunya, Miquel Camps, i de la seva homòloga a Lleida, Laura Sànchez.

Pimec Autònoms ha fet arribar al regidor de promoció econòmica un seguit de mesures que consideren essencials, com el pagament immediat de les factures pendents d'abonament; implementar rebaixes de tributs i taxes municipals, i obertura de línies d'ajuts i subvencions destinades a compensar-ne el pagament. Entre altres, també s'ha exposat la suspensió de tributs i les taxes municipals de nova creació o modificats a l'alça per a l'exercici 2020.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El compromís de l'Ajuntament de Lleida

Cerdà s'ha compromès a tractar, en clau de govern municipal, la casuística de les persones que regenten empreses petites i mitjanes de Lleida i també a estudiar cadascuna de les mesures que proposa el col·lectiu, per aportar les solucions que es corresponguin en l'àmbit competencial de l'Ajuntament de Lleida.


Comentaris

envia el comentari