Catalunya Diari

Demanen 5 anys i 3 mesos de presó a un conductor per saltar-se un control a la C-12 a Lleida i agredir als mossos

Els agents el van voler aturar per la seva conducció temerària i també van comprovar que tenia el permís retirat

Fiscalia de Lleida demana cinc anys i sis mesos de presó per a un home acusat de saltar-se un control d'alcoholèmia i posteriorment agredir als agents dels Mossos d'Esquadra que el van aconseguir aturar. Els fets van tenir lloc el 26 de novembre de 2016 a les quatre de la matinada a l'alçada del quilòmetre 144 de la C-12, a Lleida, quan la policia li va demanar que s'aturés i l'home va fer cas omís dels senyals dels agents.

Aleshores va començar una persecució mentre l'acusat conduïa de forma temerària fent avançaments prohibits i envaint el carril contrari a gran velocitat obligant als altres vehicles a desviar-se. Segons fiscalia, quan la policia va aconseguir aturar-lo i li van demanar que sortís del cotxe per detenir-lo, l'acusat s'hi va resistir i va donar cops de puny i puntades de peu als agents. Un dels policies va patir lesions a les mans que el van obligar a agafar la baixa.

  

Els Mossos d'Esquadra van comprovar també que l'home circulava sense el permís de conduir i també sense la llicència que se li havia retirat el 22 de gener de 2015 per un període de dos anys i tres mesos. Fiscalia també demana una indemnització de 1.110 euros als agents que participaven en el control i una multa diària de dotze euros al dia durant tres mesos.


Comentaris

envia el comentari