Catalunya Diari

Demanen acabar amb l'ocupació i l'incivisme al centre de la ciutat

Concretament, als voltants de l'habitatge número 23 i als baixos del costat

El carrer Comtes d'Urgell, ubicat al centre de la ciutat de Lleida, sofreix repetides actuacions incíviques, concretament, als voltants de l'edifici número 23 que es troba ocupat majoritàriament de forma il·legal des de ja fa mesos.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El grup del Partit Popular insta al Govern de la Paeria a posar tots els mitjans per acabar amb l'incivisme i l'ocupació del barri. Així doncs, la regidora Marisa Xandri, després d'escoltar als veïns de la zona, ha constatat que el tram de carrer que va des de Príncep de Viana fins gairebé Anselm Clavé s'ha convertit en un espai on són habituals les baralles i trobar-se amb menors i adolescents sense respecte cap als vianants, així com  animals de companyia incontrolats.

«Després de veure el passotisme dels qui ens governen envers la degradació d'aquesta zona en general, i al carrer Comtes d'Urgell en particular, podem afirmar que l'aposta pel Pla de l'Estació de l'equip de Govern es troba en una via morta", ha manifestat la regidora Xandri.

Demanen acabar amb l'ocupació i l'incivisme al centre de la ciutat. Imatge del 13 d'agost.
Demanen acabar amb l'ocupació i l'incivisme al centre de la ciutat | LleidaDiari.cat

Demanen actuacions immediates

La regidora demana als responsables de la Paeria que actuïn després de que els propis veïns del barri registressin a l'ajuntament un document el passat mes d'abril sol·licitant actuacions municipals per recuperar el benfer i qualitat de convivència de tots els veïns envers aquestes situacions ocasionades pels ocupants il·legals d'aquest edifici i del local del costat, el qual no disposen dels serveis necessaris per a habitatge o lloc de trobada.
 

D'altra banda, Xandri ha denunciat que els ocupants de l'habitatge estan utilitzant l'aigua i la llum de forma il·legal, el que ja ha provocat inundacions tant al pàrquing com als trasters de l'edifici del costat. Davant això, la regidora ha manifestat que «és del tot necessari una actuació imminent per evitar que torni a passar o s'arribi a mals majors, com pot ser una fuita de gas o un incendi».
 

Finalment, Xandri ha mostrat la seva preocupació davant el possible lloguer d'habitacions que els propis «inquilins il·legals» estan fent de l'habitatge ocupat, i que així ho han posat del manifest alguns veïns del carrer Comtes d'Urgell.    


Comentaris

envia el comentari