Catalunya Diari

Demanen explicacions a la Paeria per destinar un agent a vigilar la bandera espanyola

El PDECat presentarà una pregunta a la comissió d'Economia per conèixer els motius de la decisió i el cost de tenir permanentment un urbà destinat a aquesta tasca

El grup municipal del PDECat demanarà a l'equip de govern que expliqui en la pròxima reunió de la Comissió de Polítiques de Gestió dels Recursos, Seguretat Pública i Organització municipal, prevista per a la setmana vinent, els motius pels quals s'ha destinat des de fa uns dies un agent de la Guàrdia Urbana a custodiar les banderes que onegen al terrat del quart pis del palau de la Paeria i pels costos d'aquesta decisió. Des del dia de la proclamació de la DUI al Parlament, que va coincidir amb el ple municipal del mes d'octubre, segons el gru municipal un agent de la Guàrdia Urbana fa guàrdia al passadís de la quarta planta, on estan els despatxos i el terrat on hi ha els pals amb les banderes catalana, espanyola i de Lleida. Els guàrdies tenen com a missió la custòdia de la bandera espanyola, segons admet algun dels agents.

  

  

En la pregunta que el grup planteja a la comissió es demana la justificació d'aquesta mesura, com afecta l'organització de la feina dels agents i quin cost suposa per a les arques municipals destinar una persona a aquesta tasca. A l'espera de les explicacions oportunes, el PDECat considera que destinar un agent a la custòdia de la bandera espanyola és un malbaratament de recursos del tot injustificat i que, a més, suposa una desconfiança manifesta en els regidors i els treballadors dels grups municipals que ocupen les oficines de la quarta planta de l'ajuntament.


Comentaris

envia el comentari