Catalunya Diari

Demanen nou anys de presó per una dona acusada de clavar una copa de vidre al coll d'una altra dona a Lleida

Va agredir la parella de la seva exparella durant una baralla i la fiscalia l'acusa d'intent d'homicidi o alternativament de lesions

La fiscalia sol·licita nou anys de presó per una dona acusada de clavar una copa de vidre al coll a una altra dona a Lleida. L'acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi o, alternativament, d'un delicte de lesions pel qual demana cinc anys de presó. L'acusada és una dona de 44 anys veïna d'Alcarràs, que es troba a la presó de manera provisional des que va ser detinguda, per ferir de gravetat una altra dona, de també 44 anys i veïna de Lleida, durant una baralla que va tenir lloc la nit de l'1 d'octubre de 2016 a la terrassa d'un bar situat a l'altura del número 39 del Passeig de Ronda de la capital del Segrià.

La víctima, que seria la parella actual de l'exparella de l'agressora, va haver de ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida pels talls importants que presentava al coll i en un braç, efectuats amb una copa trencada. La fiscalia demana també que l'acusada indemnitzi la víctima amb 7.200 euros per les lesions patides. Els Mossos d'Esquadra van confirmar que l'agressora té antecedents per lesions i amenaces.


Comentaris

envia el comentari