Catalunya Diari

Demanen sis anys de presó a un home acusat d'abusar sexualment del seu fill i la seva filla entre els 3 i els 6 anys

Demanen sis anys de presó a un home acusat d'abusar sexualment del seu fill i la seva filla entre els 3 i els 6 anys| Text i fotografia: ACN

 

La fiscalia demana sis anys de presó per un home acusat de dos delictes continuats d'abusos sexuals. Els fets, segons el ministeri públic, van tenir lloc entre els anys 2005 i 2007. Tal com recull en el seu escrit, l'home, J. F. D. L. C., aprofitava les visites de cap de setmana amb els seus fills, per dur a terme amb ells conductes sexuals com ara tocaments de genitals. 

Els presumptes abusos van començar quan la nena tenia quatre anys i el nen tres i es van allargar, presumptament, fins que la filla en va fer sis i el fill cinc.
 
La fiscalia considera que arran d'aquests fets els menors han patit trastorns psicològics i, a través de la seva mare, reclamen pels danys patits.
 
El ministeri públic, a més de la pena de presó, sol·licita que es prohibeixi l'home comunicar-se o acostar-se a menys de 200 metres dels menors durant cinc anys i que els indemnitzi amb 10.000 euros a cadascun, pels danys morals. El judici tindrà lloc aquest dijous 17 de novembre a l'Audiència de Lleida.


Comentaris

envia el comentari