Catalunya Diari

La demarcació de Lleida suma més de 40 nous casos positius per coronavirus

Per la seva banda, la Seu d'Urgell suma nou positius més per coronavirus (82 en total) i torna a augmentar el risc de rebrot

Imatge de la carpa exterior de l'Arnau de Vilanova
La carpa exterior de l'Hospital Arnau de Vilanova continuarà muntada i se seguirà utilitzant quan sigui necessari | LleidaDiari.cat

La demarcació de Lleida ha registrat en les darreres hores 43 nous casos positius per coronavirus. Segons han informat des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, del total de nous positius, 30 corresponen a la Regió Sanitària de Lleida i 13 més al Pirineu. En total, la demarcació acumula ja 10.699 casos positius des de l'inici de la pandèmia. Amb relació a les defuncions, es mantenen en 331 des de la setmana passada.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Torna a augmentar el risc de rebrot per coronavirus a la Seu d'Urgell

La Seu d'Urgell suma nou positius més per coronavirus (82 en total) i torna a augmentar el risc de rebrot passant dels 729 punts d'aquest dimarts, als 793 de dimecres.

Segons han informat des de l'ajuntament, en les últimes hores també han ingressat dues persones més per Covid a la Fundació Sant Hospital de la Seu, tot i que s'ha pogut donar una nova alta. En aquest sentit, en termes globals a la capital de l'Alt Urgell hi ha a hores d'ara a 5 persones ingressades per coronavirus i 77 positius i 482 contactes estrets de positius o pendents de prova en aïllament domiciliari.

Comença el cribratge massiu a la Seu adreçada a treballadors de l'hostaleria

Sobre la Taxa de Reproducció de virus, la ciutat ha aconseguit baixar d'1,76 de dimarts a 1,60 i, encara que la tendència segueix sent elevada en estar per sobre d'1, des del consistori recorden que es va arribar a aconseguir una taxa de 3,82. Cal destacar que aquest dimecres comença el cribratge massiu a la Seu adreçada a treballadors de l'hostaleria que fins ara no s'han sotmès a la prova i, malgrat que és voluntària, des de l'ajuntament asseguren que «és molt recomanable per poder identificar persones asimptomàtiques, controlar la situació i tornar a l'estabilitat».


Comentaris

envia el comentari