Catalunya Diari

La seu d'Ensenyament a Lleida, un dels punts de votació l'1-O, acull activitats de forma ininterrompuda fins diumenge

Cullerés ha volgut desvincular que les activitats organitzades estiguin relacionades amb el referèndum de l'1 d'octubre
Alguns dels participants en el taller d'escacs, als serveis territorials d'Ensenyament a Lleida
Alguns dels participants en el taller d'escacs, als serveis territorials d'Ensenyament a Lleida | LleidaDiari.cat

Els serveis territorials d'Ensenyament a Lleida han programat diferents activitats participatives per celebrar l'inici del nou curs escolar 2017-2018, que es duran a terme de forma ininterrompuda fins diumenge a la seva seu, ubicada al carrer Pica d'Estats de la capital del Segrià, un dels punts de votació del referèndum de l'1 d'octubre. Des dels serveis territorials conviden a la comunitat educativa a prendre-hi part, coincidint amb la celebració a Lleida de la Fira de Sant Miquel i de les Festes de Tardor. Les activitats previstes, que ja han arrencat aquest divendres a les 15.30 hores amb un taller de fotografia per a professorat i PAS, s'allargaran fins diumenge a primera hora del matí. Entre altres propostes, es duran a terme partides d'escacs, diferents tallers, ballades de sardanes, cantades de corals, projeccions de cinema, una marató de lectura, contacontes, i també es presentaran projectes que es duen a terme als centres educatius lleidatans.

Tallers diversos, projeccions de cinema, una marató de lectura, balls de sardanes o cant de corals, són altres de les propostes que es duran a terme durant el dia i la nit. La darrera de les activitats programades serà una cantada coral el diumenge a les 7.30 hores a càrrec de l'Orfeó Lleidatà. Un dels participants en el taller de fotografia, el director dels serveis territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha explicat que l'objectiu és aprofitar les festes que se celebren aquests dies a Lleida perquè la comunitat educativa pugui participar entre les diferents activitats programades i intercanviar experiències, ja que també es presentaran diferents projectes educatius que s'estan duent a terme a escoles i instituts lleidatans.

 

Per fer amena la participació en les activitats, els assistents s'han proveït de menjar com ara coques de recapte i de begudes. Així mateix, també se'ls ha obsequiat amb pòsters sobre els drets humans. Cullerés ha volgut desvincular que les activitats organitzades estiguin relacionades amb el referèndum de l'1 d'octubre, malgrat que la seu d'Ensenyament a la capital del Segrià serà un dels punts de votació l'1-O. També ha remarcat la coincidència que en instituts lleidatans –que també esdevindran col·legis electorals- també s'hagin organitzat altres activitats diürnes i nocturnes fins diumenge.



Comentaris

envia el comentari