Catalunya Diari

Denuncien la brutícia dels cotxes dels mossos a la regió policial de Ponent

Asseguren que fa unes set setmanes que no es netegen

Imatge d'un cotxe dels mossos
Imatge d'un cotxe dels mossos | USPAC

Els Mossos d'Esquadra de la regió policial de Ponent han denunciat aquest dimecres per tercera vegada, la brutícia que s'acumula als cotxes policials dels agents. Segons un comunicat de la Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC), els cotxes no es netegen des de fa unes set setmanes i el resultat són uns cotxes plens de fang i sorra en el seu interior. En aquest sentit, des d'USPAC titllen la situació de «patètica, vergonyosa i molt fastigosa».

Més pols i fang als cotxes dels mossos de Lleida
Més pols i fang als cotxes dels mossos de Lleida | USPAC

 

Davant aquesta situació, les caps d'administració regional van dir als agents que no es podien rentar més els vehicles per manca de pressupost, tot i això, des del sindicat consideren que «no podem treballar en aquestes condicions tan deplorables». «Ja ens agradaria veure els despatxos de la gent d'administració ple de fang com els nostres cotxes. Semblen cotxes tercer mundistes», sentencien.

Altres queixes pels mateixos motius a la regió policial de Ponent

Però aquesta no és la primera vegada que els mossos de la regió policial de Ponent es queixen de la brutícia existent als cotxes de patrulla. Concretament, la primera queixa va tenir lloc a finals del mes de desembre del 2017 quan, també mitjançant fotografies, els agents van deixar veure la deixadesa que pateixen. En aquell moment, des d'USPAC van informar que hi havia una empresa que s'encarregava de netejar els vehicles una vegada al mes, freqüència que consideraven «insuficient». «Sabem que quan hi ha boira s'embruten molt més, quan plou encara més... i un seguit de circumstàncies que fan que els vehicles s'han de poder rentar quan estigui bruts, no un cop al mes perquè li toca així», afirmaven des del sindicat.

Fang en un cotxe dels mossos de Lleida
Fang en un cotxe dels mossos de Lleida | USPAC

 

Paral·lelament, la segona queixa va arribar el mes de maig del 2018, quan van tornar a denunciar el mal estat d'alguns dels cotxes de patrulla dels Mossos d'Esquadra de la Regió Policial de Ponent. Concretament, denunciaven l'acumulació de fang i molta pols en algunes parts dels turismes. Segons van confirmar, van fer arribar les queixes als caps de la comissaria de Lleida, des d'on els van respondre que se seguien les directrius de la direcció general. Tot i la resposta, el sindicat va tornar a considerar insuficient els motius que feien que la neteja dels cotxes policials fos insuficient.


Comentaris

envia el comentari