Catalunya Diari

Denuncien dos locals a Lleida per incomplir l'horari de tancament

A més, la policia local també ha detectat diversos clients fumant tabac i porros a l'interior de l'establiment

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat en menys d'una hora dos locals de la ciutat de la ciutat per incomplir l'horari de tancament de l'establiment i per tolerar el consum de taba i de substàncies estupefaents dins el mateix. Els fets han tingut lloc durant la matinada d'aquest dijous, dia 7 d'abril, en un local situat a l'avinguda de l'Alcalde Rovira Roure i en un altre ubicat al carrer Teuleries de la capital del Segrià.

La primera infracció s'ha detectat a les 04.45 hores en un local d'oci obert al públic amb la música en funcionament i diversos clients consumint begudes. En accedir al local, els agents han pogut notar una forta olor a marihuana i a tabac i han vist que alguns joves estaven fumant tabac i porros. Tot seguit, han comprovat que un d'ells, de 19 anys, portava un embolcall amb aquesta substància estupefaent.

Per altra banda, una hora més tard, a les 05.45 hores, s'ha detectat un altre local obert al carrer Teuleries amb la música en funcionament i els cambrers servint begudes a diversos clients. A més, els agents han comprovat que dos clients estaven fumant a l'interior del local. Davant d'aquests fets, la policia local els ha denunciat als dos, de 27 i 31 anys, per consumir tabac a l'interior d'un local d'oci, i també el responsable del local per tolerar aquest consum atès que els clients fumaven davant seu. Els agents també han fet la denúncia corresponent per incompliment en l'horari de tancament del local.


Comentaris

envia el comentari