Catalunya Diari

Denuncien la «dramàtica» situació dels treballadors de Correus a Lleida

Fa anys que reclamen millores i més personal a l'empresa

Correos
Imatge d'una treballadora de Correus | Twitter

Les treballadores i treballadors de Correus a Lleida fa anys que reclamen millores i més personal a l'empresa. Però a hores d'ara, tot i les reiterades mobilitzacions, continuen igual. Entre les reclamacions principals destaquen la manca de personal i poder cobrir els torns de vacances.

«Avui dia els usuaris estan rebent les cartes un cop a la setmana, ja que hi ha d'altres productes més prioritaris», apunta Carlos Ruiz, secretari general d'UGT Correus a Lleida. En aquest sentit, Ruiz assegura que si la situació no millora és per «culpa de l'Estat, que no mou fitxa» i ja ha avançat que en el cas que la situació continuï així no descarten l'opció de convocar mobilitzacions arreu del país.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En els últims quatre anys, a Correus hi ha hagut dues convocatòries d'oposicions. Això no obstant, solament han servit per cobrir les baixes de l'empresa motivades per les jubilacions. Segons assegura el secretari general d'UGT Correus a Lleida, hi ha vacants entre un 30 i un 40% de les places de la demarcació de Lleida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari