Catalunya Diari

Denuncien el mal estat de les instal·lacions esportives i veïnals de Llívia

Els veïns es queixen de les esquerdes, les humitats i la presència d'animals morts com coloms i rates

El grup municipal del PDeCAT i Unió presentarà una proposta de resolució a la propera Comissió d’Urbanisme de la Paeria per instar l’equip de govern a concretar un pla d’actuacions per arranjar les deficiències que denuncien els veïns de la partida de Llívia a les instal·lacions esportives municipals i al seu centre cívic. El president del grup, Toni Postius, ha lamentat, després de reunir-se amb representants de l’Associació de Veïns de la Partida de Llívia i de la Unió Esportiva Llívia, «la deixadesa per part de l’equip de govern, que de forma reiterada es compromet cada any a arranjar les instal·lacions municipals de Llívia, però que no només no actua, sinó que la situació cada vegada empitjora més». 

El camp de futbol està «impracticable» per la presència d’herbes, els vestidors estan plens d’esquerdes i humitats fins al punt que perilla la pròpia estructura de la construcció. Els veïns també denuncien que a la pista poliesportiva que utilitzen els nens de l’escola hi ha coloms morts en descomposició atrapats en una xarxa al sostre, o que hi ha rates dins els vestidors. «A banda de l’estat d’abandó de les instal·lacions, hi ha un problema greu de salubritat», adverteix Postius. La sala d’actes del Centre Cívic també presenta humitats i esquerdes. 

«El camp de futbol és una mostra clara de l’actitud de l’equip de govern en la seva forma d’actuar. La setmana passada vam denunciar l’estat del camp i només van venir a segar una mica l’entorn en una operació de maquillatge», afegeix Postius, que exigeix que hi hagi «un pla de manteniment integral tot l’any per a la zona esportiva del camp de futbol».

A les instal·lacions hi ha coloms morts i en estat de descomposició | LleidaDiari.cat

Els veïns de Llívia també denuncien el mal estat de conservació i neteja d’altres espais públics, la degradació dels camins i carrers del nucli, al mateix temps que també reclamen millorar l’entrada a la partida amb un passeig amb bancs i zones d’ombra. Lamenten que l’entrada actual sigui un fangar quan plou i que s’utilitzi com a aparcament dels magatzems de la vora en lloc de ser un espai de gaudi per a la gent.

Imatge d'una paret amb humitats | LleidaDiari.ca

Comentaris

envia el comentari