Catalunya Diari

Denuncien un home a Lleida per aparcar en un lloc reservat per a discapacitats amb la targeta de la seva dona ja difunta

Els fets van tenir lloc aquest dilluns, dia 27 de març, a les 22.00 hores, al Segon Passeig de Ronda de la ciutat

La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest dilluns a la nit un home per fer un mal ús de la targeta d'autorització d'estacionament per a persones amb algun tipus de discapacitat. Els fets van tenir lloc al Segon Passeig de Ronda de la ciutat, a les 22.00 hores, quan una patrulla va veure un vehicle aparcat en una zona reservada per a discapacitats i després de contactar amb el propietari del turisme van adonar-se que la targeta estava a nom de la seva dona. En ser preguntat pels agents va reconèixer que utilitzava aquest document i que la seva dona havia mort. Davant els fets, els agents van denunciar aquesta persona i li van comissar la targeta per tal de retornar-la al departament corresponent.


Comentaris
Jordi
jo soc persona amb movilitat reduida, o sigui minusvalid, i l`altra dia a Tarragona em van pegar un desalmat per apacar el meu vehicle a una plaça de minusvalid. Jo ting tarjeta legal.. ja no vuy dir res mes.

envia el comentari