Catalunya Diari

Destinen 24.000 euros perquè joves discapacitats puguin tenir un habitatge a Lleida

L’objectiu principal dels projectes seleccionats és oferir un habitatge temporal a persones en risc d’exclusió social

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

23 joves amb algun tipus de discapacitat mental seran els beneficiaris directes dels ajuts que l'Obra Social "la Caixa" ha concedit aquest any a un projecte impulsat per l'Associació Lleidatana Síndrome de Down que promou l'accés d'aquestes persones a un habitatge temporal digne. La inversió total per a aquest projecte és de 24.000 euros.

La convocatòria d'Habitatges per a la Inclusió Social és la tercera a resoldre's del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials que impulsa anualment l'Obra Social "la Caixa" i que per aquest any preveu al conjunt de l'Estat una inversió de més d'un milió d'euros en 31 projectes socials amb prop de 4.000 beneficiaris, sempre amb el propòsit d'oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

L'objectiu d'aquesta convocatòria

L'objectiu d'aquesta convocatòria és impulsar projectes que contribueixen a promocionar la inclusió social i la vida independent de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat social a través d'habitatges temporals d'inclusió. Gràcies a aquest suport específic es busca donar estabilitat a les persones beneficiàries perquè puguin formar-se o buscar feina, amb l'objectiu últim de desenvolupar una autonomia plena. La present convocatòria compta amb tres línies prioritàries, que en aquest cas basen en la tipologia de les persones beneficiàries d'aquests projectes:

-Recursos residencials temporals per a persones en procés d'inclusió social.

-Recursos residencials temporals per a persones amb discapacitat.

-Recursos residencials temporals per a persones amb malalties i els seus familiars.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari