Catalunya Diari

Desviaments de trànsit amb motiu de la Cursa dels Templers

Desviaments de trà nsit amb motiu de la Cursa dels Templers| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

Lleida acull aquest dissabte al vespre la X Cursa dels Templers, que discorrerà per alguns carrers cèntrics de la ciutat. La previsió d’una alta participació, així com el traçat del recorregut, que s’inicia al Castell dels Templers, afectaran la circulació de vehicles, vianants i, també les línies d’autobusos que seran desviades dels seus itineraris habituals.

La Guàrdia Urbana, amb l’objectiu de facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i l’escalfament previ dels atletes participants, així com per garantir la seguretat del recorregut de les dues curses, ha previst una sèrie de desviaments que s’iniciaran sobre les 19.30 hores tallant el trànsit del carrer Galileu Galilei (accés a Gardeny) des de la plaça de l’Exèrcit, fins a la rotonda de connexió amb el carrer Charles Darwin. Per accedir amb vehicle als estacionaments de l’esplanada superior de Gardeny, estarà permès fer-ho pel carrer Charles Darwin, fins 10 minuts abans de que comenci la prova.

A partir de les 20.30 hores es desviarà el trànsit al Passeig de Ronda amb carrer Acadèmia fins que el final de la cursa hagi passat la plaça Europa (s’estima un tall d’uns 20 minuts). A partir de les 20.30 hores també es desviarà el trànsit de l’avinguda Prat de la Riba en la seva cruïlla amb el carrer Príncep de Viana, fins que el final de la cursa hagi entrat a l’avinguda Alcalde Porqueres (l’estimació està en uns 15 minuts de tall). Així mateix,a partir de les 20.30 hores es tallarà el passeig de Ronda des de la plaça Europa en sentit Saragossa, fins que el final de la cursa entri a l’avinguda Rovira Roure (l’estimació està en uns 25 minuts de tall). A partir de les 20.30 hores es desviarà el trànsit de l’avinguda Rovira Roure a l’alçada de l’Av Pinyana, de forma que tots els vehicles que accedeixin a Lleida procedents d’Osca haurà d’entrar a la ciutat per l’avinguda Alcalde Porqueres. Aquest desviament es mantindrà fins que el final de la cursa hagi entrat al carrer Joc de la Bola (l’estimació està en uns 40 minuts de tall).

És per això que la Guàrdia Urbana recomana que, si bé no són talls de trànsit prolongats en el temps, aquests afectaran vies importants de la ciutat. A més, pel volum de trànsit que es mou en aquest horari i, concretament, a la Zona Alta, es preveuen retencions importants a Passeig de Ronda, Balmes, Príncep de Viana i Alcalde Porqueres (sector Balàfia), que són les vies alternatives per creuar la ciutat de nord a sud mentre la cursa s’estigui celebrant. Per tant, es recomana que entre les 20.30 i les 21.30 hores s’eviti circular pel circuit de cursa amb el vehicle, així com seguir les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, Protecció Civil i personal auxiliar habilitat per l’organització, que són els que vetllaran per la seguretat dels participants de la curs i per donar informació a la resta d’usuaris.


Comentaris

envia el comentari