Catalunya Diari

Desviaments i talls de trànsit amb motiu del III Duatló Sicoris Club Lleida

La prova s'iniciarà a les 10.00 hores i es preveu que l'afectació s'allargui fins a les 13.00 hores

El tercer Duatló Sicoris Club Lleida, que es celebrarà a la capital del Segrià aquest diumenge, dia 11 de juny, comportarà diversos talls i desviaments de trànsit durant el matí. La competició combina una cursa de running de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada al carrer Canal de Lleida, i una cursa ciclista de 46 quilòmetres, amb un recorregut que circularà des del Sicoris Club Lleida a la rotonda de l'entrada a Mollerussa/Fondarella per la carretera LL-11, i arribada a l'interior del recinte de l'equipament. L'hora d'inici de l'activitat serà a les 10.00 hores i es preveu que finalitzi a les 13.00 hores.

  

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de la cursa, s'han previst diversos desviaments:
- Sobre les 08.00 hores es procedirà al tall total de trànsit del carrer Canal. Aquest tall es mantindrà fins que hagin finalitzat tant el Duatló com les tasques de desmuntatge de la infraestructura d'arribada (aproximadament a les 13.00 hores).
- Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels corredors, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit, moments abans que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall, i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi superat.
- En el moment de sortida (ciclista) en direcció Mollerussa es tallarà i desviarà el trànsit de la carretera LL-11 de forma progressiva, entre l’avinguda Estudi General i la Variant Sud sentit Barcelona, i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi superat.
- El trànsit de l'avinguda de les Garrigues, procedent de l’interior del barri de la Bordeta, es desviarà pel carrer Campament en sentit Miquel Batllori, carrer pel qual han de poder entrar a la ciutat sense dificultats per la rotonda de la LL-11-Estudi General.
-  El trànsit de l’avinguda de les Garrigues procedent de l’interior de la ciutat, es desviarà per la rotonda coneguda com de la Bolera, en sentit carretera de la LL-11, carretera per la qual han de poder entrar al barri de la Bordeta sense dificultats per la rotonda coneguda com la del Mestre (avinguda de l’Estudi General-LL-11).

Per evitar afectacions amb el seu vehicle es recomana:
- Evitar circular pel circuit de la cursa amb el vehicle entre les 09.30 i les 12.30 hores.
- Les línies de bus compreses en el recorregut de la cursa es poden veure afectades puntualment.
- Seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana i del personal auxiliar habilitat en els punts de tall, els quals us informaran de la ruta recomanada a seguir.
- Per les peculiaritats del recorregut i l’horari de la cursa no es preveuen afectacions significatives en el trànsit de les vies principals de la ciutat.
 


Comentaris

envia el comentari