Catalunya Diari

Detingut a Lleida per quatre robatoris amb violència

Detingut a Lleida per quatre robatoris amb violència| Redacció

 La detenció es va efectuar després d’una investigació que es va iniciar a finals de juny, durant la qual es van recollir tres denúncies per uns robatoris violents a dones d’edats compreses entre els 67 i 88 anys, que es van produir en diversos carrers de Lleida. Els robatoris es van cometre a entre el 25 de juny i el 4 d’agost durant la franja horària que va de les 15.00 a les 20.00 hores. Durant la comprovació dels fets els investigadors van recollir diverses filmacions de vídeo, que van evidenciar que els tres robatoris es van produir de manera idèntica.
 
Els assalts van ser comesos per dos homes, els quals seleccionaven una dona que havien observat que lluïa una cadena d’or al coll. Seguien a la víctima esperant el moment més oportú per efectuar-li una forta estrebada de la cadena i fugir corrent. Posteriorment trencaven les cadenes en diversos trossos, per dificultar la seva identificació i les venien en diversos establiments de compra-venda de Lleida.
 
Després d’identificar als presumptes autors dels robatoris els Mossos van començar la seva recerca. El 9 d’agost van localitzar i detenir Yassine E i ara la investigació es centra en la localització de l’altre coautor.
 
La investigació també ha permès recuperar diverses parts de les joies sostretes, les quals ja han estat retornades a les víctimes.
 
D’altra banda, un cop en dependències policials els mossos van determinar que Yassine E també era el presumpte autor d’un quart robatori violent. Aquest fet es va produir la matinada del 4 de maig de 2011 al carrer Panera de Lleida. El detingut, acompanyat per un altre home, presumptament va agredir un jove a qui li va robar un rellotge i els diners.
 
El detingut, que tenia nombrosos antecedents, va passar l’11 d’agost a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida, el qual va decretar el seu ingrés a presó.Comentaris

envia el comentari