Catalunya Diari

Detingut per deu robatoris amb força en comerços de Lleida

Detingut per deu robatoris amb força en comerços de Lleida| Redacció - Fotografia: Google Maps (Archiu)

 La detenció és el resultat d’una investigació oberta a mitjans del passat mes de maig, en detectar-se un seguit de robatoris a l'interior d’establiments comercials de Lleida, tots ells comesos amb un modus operandi molt similar. Entre els locals afectats hi ha cinc botigues, dues cafeteries, un restaurant, un centre formatiu i un gimnàs. Els robatoris es van cometre després de forçar algun dels accessos al local, amb l’objectiu d’aconseguir diners en metàl·lic i objectes de valor. Als establiments de restauració també es van esbotzar les màquines escurabutxaques o expenedores per extraure’n la recaptació.
 
Amb els indicis recollits els investigadors van identificar al possible autor dels robatoris. Després de diverses indagacions es va saber que el presumpte lladre es trobava per la zona del Baix Camp, per la qual cosa els esforços policials es van centrar en la seva localització. Finalment el passat diumenge els Mossos el va detenir,acusat de deu robatoris amb força que presumptament hauria comés a Lleida  entre el 18 de maig i el 3 de juny.
 
La investigació continua oberta i no es descarta que Benjamin RS pugui estar relacionat amb altres fets delictius. El detingut, que té nombrosos antecedents, ha passat aquest dimarts a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Lleida, el qual ha decretat el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari