Catalunya Diari

Detingut un home i imputada una dona per sostreure peces de bronze del cementiri de Lleida

Detingut un home i imputada una dona per sostreure peces de bronze del cementiri de Lleida| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 La detenció és el resultat d’una investigació oberta fa dues setmanes en tenir coneixement de la sostracció de diverses peces de bronze i elements metàl·lics del cementiri de Lleida. Segons la denúncia, el material sostret estaria valorat en 10.800 euros.
 
Arran aquests fets es va iniciar una investigació per tal d’esbrinar la identitat del presumpte autor dels furts. Dins del controls periòdics que es fan a les deixalleries dins del POE Metall, es va comprovar que una parella havia venut el material sostret en una deixalleria de Lleida.
 
La investigació va concloure el passat divendres amb la detenció d’un home i la imputació d’una dona com a presumptes autors dels fets. De la investigació es desprèn que l’home era l’autor material de les sostraccions, mentre que la dona l’acompanyava a vendre els objectes a les deixalleries.
 
El detingut, que tenia antecedents, va passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari