Catalunya Diari

Detingut un menor de 16 anys per robar set vehicles a Lleida

Detingut un menor de 16 anys per robar set vehicles a Lleida| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 


Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Lleida van detenir el dia 8 d’octubre un menor, de 16 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, com a presumpte autor de set delictes de robatori i furt d’ús de vehicle a motor, dos d’ells en grau de temptativa.A finals del mes d’agost els mossos van detectar un seguit de robatoris de vehicles al barri de Pardinyes de Lleida. En menys d’una setmana algú va sostreure cinc vehicles que estaven estacionats per les rodalies del carrer Sant Pere Claver. El lladre va llençar els quatre primers cotxes sostrets dins el canal de Seròs i el cinquè el va deixar estacionat al costat de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.
 
A principis de setembre es van denunciar dos nous casos a la mateixa zona, tot i que van ser temptatives de robatori. En un cas no van poder arrencar el vehicle i a l’altre van ser sorpresos pel propietari, el qual va veure des del domicili que dos joves li volien robar el turisme.
 
Després de diverses indagacions els mossos van identificar l’autor dels robatoris. El 8 d’octubre va concloure la investigació amb la detenció d’un menor per la seva presumpta relació amb els fets.
 
Aquesta setmana es va realitzar el buidatge del canal pel seu manteniment i es van localitzar els quatre vehicles que el lladre havia llençat, al tram que va del pont de l’avinguda de Tarradelles al pont de la carretera LL-11.
 
Després de declarar a la comissaria de Lleida, el menor va quedar en llibertat i sota la custòdia d’un tutor legal. Haurà de comparèixer davant l’autoritat judicial, quan sigui requerit. Els fets s’han posat en coneixement de la Fiscalia de Menors de Lleida, per tal que es faci càrrec de les diligències pertinents.


Comentaris

envia el comentari