Catalunya Diari

Detinguts a Lleida amb 73 grams de cocaïna, valorats en 4.400 euros

Detinguts a Lleida amb 73 grams de cocaïna, valorats en 4.400 euros| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 
A finals del passat mes de març els mossos van tenir coneixement que al voltant de la Rambla de Ferran de la ciutat de Lleida s’havia establert un punt de venda de substàncies estupefaents. Després de diversos dispositius de vigilància, la Unitat d’Investigació va descobrir que es tractava d’una parella que distribuïa cocaïna des del carrer Alcalde Fuster i altres adjacents. Durant els diferents dies que es va vigilar la zona els mossos van interceptar sis persones que acabaven de comprar cocaïna a l’esmentada parella.


 


Un cop comprovat que les vendes de droga eren un fet habitual, es va muntar un dispositiu de seguiment dels dos implicats. Tot apuntava que la parella havia de tenir un distribuïdor que els feia arribar la cocaïna, atès que ells només s’encarregaven de vendre-la al consumidor.


 


El dispositiu de seguiment va donar fruit la tarda del passat dia 5. Els agents van veure com la parella va contactar amb la persona que els proveïa la cocaïna i li compraven la substància. Quan es va acabar l’intercanvi, els mossos van interceptar i detenir el suposat distribuïdor. A sobre portava 5 grams de cocaïna i els diners de la substància que acabava de vendre.


 


Paral·lelament, un altra patrulla va interceptar l’esmentada parella i va comprovar que acabaven d’adquirir 10 grams de cocaïna. A més, la dona portava tres grams amagats al sostenidor. Tots dos van quedar detinguts.


 


Hores més tard, els investigadors van efectuar una entrada i perquisició al domicili del distribuïdor, situat al carrer Verge dels Desemparats de Lleida. Durant l’escorcoll van localitzar 55 grams de cocaïna i una bàscula de precisió, entre altres estris. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’estupefaents la substància comissada estaria valorada en uns 4.400 euros.


 


Els detinguts, dels quals l’home de 47 anys tenia antecedents per fets similars, passen aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.Comentaris

envia el comentari