Catalunya Diari

Detinguts a Tremp amb droga valorada en 13.500 euros

Detinguts a Tremp amb droga valorada en 13.500 euros| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 Les detencions són resultat d’una investigació iniciada el passat mes d’agost, quan es va tenir coneixement que un veí de Tremp podia estar venent cocaïna a consumidors de les comarques del Pallars Jussà i Pallars Sobirà. En el transcurs de les actuacions policials es van realitzar diversos dispositius de vigilància, els quals van evidenciar que el detingut amagava la substància estupefaent al maleter d’un vehicle que estacionava al carrer. A mesura que telefònicament anava rebent les comandes, agafava del vehicle petites quantitats de droga, les adulterava i preparava al seu domicili i posteriorment les venia al consumidor en un lloc acordat.
 
Durant la vigilància del passat dilluns els Mossos van veure com Juan José JC amagava unes bosses al maleter de l’esmentat vehicle. Davant la sospita que podia tractar-se d’una nova partida de cocaïna, al dia següent, mitjançant interlocutòria judicial, els investigadors van realitzar un escorcoll al vehicle en el qual hi van localitzar 225 grams de cocaïna, dues bàscules de precisió, bossetes i altres estris utilitzats per preparar les dosis.
 
Finalment, la tarda del mateix dimarts els Mossos van localitzar i detenir Juan José JC a la Pobla de Segur. Poc després també detenien a Tremp a la seva companya sentimental, Petronila MR, com a presumpta col·laboradora en el delicte contra la salut pública.
 
Petronila MR va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria dels Mossos, amb la obligatorietat de presentar-se al jutjat, quan sigui requerida. Juan José JC va passar dijous a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a Tremp, el qual va decretar el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari