Catalunya Diari

Detinguts per robar mòbils i altres pertinences amb violència o amenaces a Gardeny

Detinguts per robar mòbils i altres pertinences amb violència o amenaces a Gardeny| Redacció - Fotografia: Google Maps

 Els robatoris es van cometre la matinada del 12 de juliol a la zona del Parc de Gardeny de Lleida. Un va ser al carrer que porta a la zona d’oci nocturn i l’altre a les rodalies d’una discoteca. En tots dos casos les víctimes van ser dues menors d’edat, a les quals els van sostraure els telèfons mòbils i altres pertinences, amb violència o amenaces.
 
El primer cas es va produir pels volts de les 00.15 hores. Dos individus va assaltar una menor, que anava amb un grup d’amics a la zona d’oci. Un dels homes va agafar la bossa de mà de la víctima i li va sostreure, sota amenaces d’agredir-la. Dins la bossa hi havia un telèfon mòbil, diners i documentació personal, entre altres objectes.
 
El segon cas va passar pels volts de les 02.50 hores, a les rodalies d’una discoteca. En aquesta ocasió, van empènyer amb violència una menor sobre un grup de persones. Quan la víctima es trobava al terra, un dels homes li va prendre el telèfon mòbil que tenia en una de les butxaques dels pantalons i va fugir corrents. El telèfon estava valorat en més de sis-cents euros.
 
Arran dels fets els mossos van obrir una investigació per esbrinar si en tots dos casos els autors eren les mateixes persones i poder-los detenir.
 
Mentre efectuaven les indagacions, el 16 de juliol, els investigadors van localitzar els dos telèfons mòbils sostrets en poder d’un veí de Lleida, per la qual cosa van detenir-lo. Aquest va explicar que els aparells els havia rebut d’un compatriota seu, que els havia comprat a un conegut. El mateix dia, els mossos van localitzar i detenir un altra persona, per la seva presumpta relació amb un delicte de receptació.
 
La investigació va permetre detenir, la matinada del 17 de juliol, a un dels autors dels robatoris. L’endemà, 18 de juliol, va concloure la investigació amb la detenció del segon implicat.
 
Els dos detinguts per receptació, un d’ells amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Lleida. Els altres dos detinguts van passar dissabte a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.


Comentaris

envia el comentari